Övriga tjänster och viktiga kontaktuppgifter

Tv & bredband

I avgiften ingår kabel-tv från Tele2.

Kontakt: https://www.tele2.se/kundservice/kontakt 

Vår internetleverantör är Ownit. Bredband ingår i avgiften.

Kontakt: https://www.ownit.se/kundservice/kontakt 

Försäkring

Vi har försäkring hos If Skadeförsäkring. Vi har ingen tilläggsförsäkring för medlemmar – därför behöver alla medlemmar ha en egen hemförsäkring med bostadsrättstillägg för sin egen lägenhet.

Föreningen har även ett skadedjursavtal med Anticimex, som innebär att Anticimex, efter begäran från medlem, kontrollerar förekomsten av, samt sanerar mot, skadedjur. Meddela styrelsen om du misstänker att det finns skadedjur i fastigheten.

Gas

Ett antal lägenheter har gas. Detta ingår inte i avgiften och man måste själv teckna abonnemang för gashandel och gasnät hos Stocholm Gas och Gasnätet Stockholm. Välj gärna 100 % förnybar gas.

Kundservice och flyttanmälan 0771-41 01 00, må-fr 8-16.

Mobila miljöstationen

Tar emot farligt avfall och småelektronik. Den stannar regelbundet på Hornsbruksgatan 25 – bara 5 minuter från oss. Info om turlista hittar du här.

Städning

Föreningen anlitar en städfirma som varje vecka städar trappuppgångarna, tvättstugan och källargolv belagda med klinker. Dessutom städar firman föreningslokalen en gång per månad.

Våra gemensamma utrymmen städas av de som använder dem, plus storstädning på arbetshelger.

Räddningstjänst och andra viktiga telefonnummer

Bris: 116 111

Kvinnofridslinjen: 020-50 50 50

Stadsmissionens nattjour (17.00-01:30): 020-78 78 60

Jourhavande medmänniska (21.00-6.00): 08-702 16 80

Vid misstanke om brott eller om att någon far illa, ring alltid 112!

​Snöröjning

Stockholms stad ansvarar för snöröjning på trottoaren medan vi själva snöröjer och sandar på gårdarna. Styrelsen ansvarar för att vid behov placera ut varningsbockar på trottoaren och varningsflaggar från stuprören ut mot gatan om det finns risk för snö- och isras från taken. Vi har dessutom ett avtal för snö- och istappsröjning på taket. Kontakta styrelsen omgående om du tycker att det ser farligt ut på vårt eget hus.