Övriga gemensamma utrymmen

Balkonger

I B-husets trapphus finns fyra balkonger som alla får använda. Sitt gärna och ät eller läs en bok här! Skötseln är gemensam – vill man får man gärna plantera växter och liknande.

Bastu
I källaren bredvid tvättstugan ligger föreningens bastu. Här finns även duschar och en toalett. Boka tid på listan som hänger i ”förrummet” och läs igenom instruktionerna noggrant. 

Fotolabb
I källaren under A-uppgången, till vänster om tvättstugan, finns ett fotolabb. Där kan du framkalla och kopiera. Glöm inte eget papper och vätskor. Och lämna inte kvar några privata grejer i labbet. Om du vill ha tillgång till labbet kontaktar du styrelsen.

Trädgårdsförråd 

I trädgårdsförrådet på stora gården kan du bedriva lättare trädgårdsarbete och vinterförvara dina uteväxter – förrådet har mycket ljusinsläpp! Sätt namn på det som du förvarar här inne. Föreningen förvarar en del trädgårdsväxter här under vintern. Bredvid förrådet finns en kompost som kan användas till växtavfall.

Hobbyrummet och snickis

Hobbyrummet och snickis i källaren är till för alla som vill snickra, måla eller fixa något som man inte vill/kan göra i lägenheten.  Till snickis krävs särskild nyckel.

Virke, verktyg och färger i hobbyrummet kan användas fritt. Här kan du också lämna färg och virke som du tror att någon annan kan ha glädje av.

I hobbyrummet och i snickis finns maskiner, verktyg och kemiska produkter som kan vara farliga. Allt arbete sker under eget ansvar. Maskiner får endast användas mellan kl. 8.00-21.00. Visa hänsyn till dina grannar!

Lägenhetsförråd

Det finns förråd i källaren och på vinden. Dessa har fördelats så rättvist som möjligt utifrån storlek på lägenheterna. Om du är osäker på vilket förråd som är ditt – kontakta styrelsen!

Stegar

Det finns flera stegar som alla får låna. De står på vinden eller i källaren.